Sounji

 

【500 jaarlijks, tempel rouw voor Hojo Five Era】

Sayunji is een oude tempel (historische tempel) van de Daimuchi-school in Rinzai-shi.
Het werd het eerste jaar opgericht door de zoon van de zoon van de Hojyo-jyun-clan (1521).

Hayunji-tempel
Hayunji-tempel

Het floreerde als een Bodera-tempel van de Odawara Hojo-familie, maar het werd het hoofdkwartier van Hideyoshi Toyotomi die Mount Hakone kruiste op de 18-dag van 1590 in 4 (5). In die tijd verdween een van Kanto's beste Zen-mochi. Later werd het nieuw leven ingeblazen door de monnik Kikutsu in het jaar van 6.

Er is een grote oude tempel klokje aan de linkerzijde van de klokkentoren van de tempel poort, dit is wanneer met spoed naar Odawara aangevallen Mr. Hideyoshi Toyotomi Hojo, wordt gezegd te zijn gebruikt bij de overnachtingsprijs Kasteel Ishigakiyama.

Bai Temple and Bell Bell (Choshu Bell)
Hayunjiji klokkentoren

Er wordt gezegd dat de stad Hakone Yumoto oorspronkelijk is begonnen als Monza Town van Susumuji.
De huidige kathedraal (verlaten: de belangrijkste gebouwen van de tempel of tempel) is een ding van de Edo-tijdperk reconstructie, vele culturele relikwieën die Shinobu de cultuur van het begin van de Strijdende Staten periode, imago van de Edo-tijdperk Hojo Godai is gemeld.

Momenteel is de Sounji, Sengoku was Nadakaka' als een man van cultuur aan het tijdperk Hojo ChoTsuna vertegenwoordigen: werk en zei tegen droge landschap (droge landschap, hij fontein) van (Maboroshian Hayakumo derde zoon van) In aanvulling op de tuin overblijfselen, Hojo Godai zijn van Graven, culturele goederen zoals 'Hojyo-eun-ji' (nationaal aangewezen belangrijk cultureel bezit) worden bewaard.

Hojo Fujyo

① Hyojyo Element Cloud (1432 ~ 1519)
Ise Shin Kurozu, een populaire naam. Warlords die de vroege Sengoku-periode vertegenwoordigen. Van Kyoto tot de familie Suruga Imagawa smeekte ik Izu Sagami en opende het gordijn van onafhankelijkheid en het strijdende staten-tijdperk. Het stierf in Izu Bosuyama. Gelukkig nieuwjaar

② Hojo Tsunade (1486 - 1541)
Na de wil van pater Shunko, ga je verder naar Musashi Shimosa. We hebben het grondgebied van Mr. Hojo Odawara uitgebreid. Gelukkig nieuwjaar

③ Mr. Hojo Miyazaki (1515 naar 1571)
Het verwoestte de familie Hideta Uesugi, toonde een uitstekende vaardigheid in binnenlands management door te voorkomen dat Kohdo opschoof naar Kanto, Takeda van Kai en Kesugi Kenshin van Etsuo. Gelukkig nieuwjaar

④ Mr. Hojo Megumi (1538 - 1590)
Mevr. Huang is een dochter van Hayato Shingen. Over het westelijke deel van Shingen, na zijn dood, werkte hij samen met Nobunaga Oda en werd belast door Takeda. Uiteindelijk verloren van Toyotomi Hideyoshi. Gelukkig nieuwjaar

⑤ Mr. Hojo (1562 naar 1591)
De vrouw is de prinses van de dochter van Ieyasu Tokugawa. Ueno Utsunomiya van Shimono viel en vormde het grootste gebied van Odawara Hojo. Ueno's naam Masayuki Sanada draagt ​​de naam Wal - Mo Castle en verslaat Hideyoshi en verliest. Het stroomt naar Koyasan met de hulp van Ieyasu. Gelukkig nieuwjaar

Hayunjiji klokkentoren
Hayunjiji klokkentoren

Natuurlijk bos achter de tempel (Sounji bossen) is een loofbos van groenblijvende hoofdzakelijk samengesteld uit Castanopsis, als de habitat van Himeharuzemi van bedreigde soorten, aangewezen als een natuurmonument van het districtsbestuur en de stad.

Over het midden van de 6 maand na 7 einde van de maand, het koor van de krekels, hebben het begin van de zomer 's avonds van de traditie van Sounji geworden, wordt 7 maand vroege gebeurtenissen "Himeharuzemi schil zoek observatie samenleving" aanbevolen voor een gezin.

Schemering van de tempel Sayunji
Schemering van de tempel Sayunji

Tussen 11 maand in het begin van 3 datum, omdat we speciaal openbaar de schuifdeur schilderijen en diboric van de grote zaal, in combinatie met de Hakone Daimyo te worden uitgevoerd in 11 maand 3 datum uitgevoerd, adviseren wij een bezoek.

Er is geen toegangsprijs. De toegangsprijs van de Terakoba die in de eerste drie dagen van de 11-maand moet worden vrijgegeven, is 500 yen voor volwassenen.

Toegang tot hier
<In geval van trein>
· 15 minuten lopen van Hakone Yumoto Station
· Vanaf Hakone Yumoto Station Hakone Tozan Bus (K Route) Ongeveer 3 minuten "Hayumo Park voorkant" Stap direct uit bij de bushalte.

Als u op zoek bent naar een goedkoop hotel in Hakone, klik dan hier (meertalige correspondentie)