Ashigara Pass Fist Festival

 

【Festival dat het hart waardeert dat traditie overleeft】

Het begon in Showa 47 jaar, op de tweede zondag van elk jaar in september, Minamiashigara City en Shizuoka Prefecture Oyama-cho is het feest werd gehouden in samenwerking.

Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki
Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki

Sho in de militaire commandant van de Heian Periode: Yoshimitsu Shilla Saburo is een virtuoos van (Sho 1 een van de wind instrumenten die worden gebruikt in een dergelijke rechtbank muziek) wordt, wanneer het kamp Ashigara pas, schonk de Hikyoku van de show aan de zoon van een leraar Fengyuan Tokiaki, toevertrouwd feest afgeleid van het verhaal dat was.

Door Yoshimitsu Shilla Saburo, gosannen oorlog (EiTamotsu 3 jaar (1083 jaar) - Kanji eerste jaar (1087 jaar)), broer en troepen naar Oshu: voor de ondersteuning van Taro Hachiman Gika, we Sashikakari te Ashigara pas , dacht dat hij zou worden gedood, van Toyoharanotokimoto dat Yoshimitsu een geheime fluitje zoon heeft gegeven: in een tijd herfst, over de heupen naar Oishi van Ashigara pas, aan de Hikyoku gefluit van de sho, Tokiaki leren het heeft te horen gekregen dat werd toegeschreven aan Kyoto.

Yoshimitsu Shilla Saburo (Shilla Saburo Yoshimitsu) ... Ook bekend als: (Yoshimitsu van Minamoto) Yoshimitsu Minamoto, de late Heian periode van krijgsheren.
Meester van Sho die in staat was om een ​​krijgskunst te maken zoals boogschieten, paardensport, akito jujutsu van oude vechtkunsten. Warrior van beide kanten.

Toyohara Ogimoto (tijd van Toyohara) · · · Gagaku in de late Heian-periode.
Meester van Shoro Saburo Yoshimitsu, een leraar van de sho van keizer Horikawa.

Fukiharu Toyohara (At Toyohara's Aki) · · · Aristocraat en muzikale persoon uit de late Heian-periode.
Najagen Yoshimitsu Shilla Saburo, maar bieden om te vergezellen naar het slagveld in Provincie Sagami Ashigara berg, toevertrouwd aan te brengen van Yoshimitsu, de Hikyoku nageslacht, met tegenzin akkoord met de overtuiging van Yoshimitsu, keerde hij terug naar de hoofdstad.

Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki
Ashigorito Pass Fist Festival Hikita Koki

Tot nu toe, omdat er geen mogelijkheid was om het geluid van Sho live te horen, was het erg spannend.
Als ik dit geluid bij de Ashigori-pas van de maan zou kunnen horen, lijkt het het meest onder de indruk.

 

Naast de ceremonie van fistzuka-toewijding, worden trommels en schoenen, dansen, vuurwormgeweren, zwaarddansen etc. getoond.

Daarnaast is het ook een prachtig gevecht tussen beide lokale gemeentelijke basisschoolleerlingen die strijden voor het grondgebied van Ashigaru Castle Race Square, wat een gewoon fenomeen is. De winnaar kan dit ashigara-plein als zijn territorium innemen tot het volgende fluitfestival.

Ashigara Pass Fist Festival
Ashigara Pass Fist Festival

Toegang tot hier
<In geval van trein>
Odawara Station ⇒ Daiyuzan Station (Daiyuzansen) 21 minuut × 270 yen, verhuizen naar de rechterkant van de nummers de bus roterende ④ onderscheiden van de Daiyuzan Station (te voet), "Jizodo" van Daiyuzan Station ⇒ Jizodo gebonden eindpunt en uitstappen (Hakone klimmen bus) ongeveer 27 minuten x 450 yen (Jizodo gebonden bus wordt meestal 1 deze dienst toe 1)


Vanaf de Jizhodo beklim ik de Ashigara Asuka van de wandelcursus.
Jizo-do ⇒ Manyo-park (wandeling) Ongeveer 60 minuten × 2.6 km, Manyo Park ⇒ Ashigome-pas (lopen) Ongeveer 10 minuten × 0.3 km

※ 4 maand · 5 maand · 10 maand · 11 maand, in 8 toen en 12 tijdperk, zal Daiyuzan Station ⇒ Manyo Park vluchten worden uitgevoerd in een buitengewone. Bovendien, fluit festival dag, ook van Koyama Suruga Station Gotemba lijn, een tijdelijke busdienst.

 

Als u op zoek bent naar een goedkoop hotel in Hakone, klik dan hier (meertalige correspondentie)